Home

WELKOM bij KLANKATELIER
 
Praktijk voor klankontwikkeling & -beleving
volgens de Lichtenberger Methode
 
Voor zangers, koorleden, instrumentalisten, acteurs, sprekers, therapeuten, lichaams- c.q. stemwerkers, pedagogen en een ieder die zijn (stem-)geluid wil ontdekken & ontwikkelen.  
 
Leer zingen zonder je met jouw stem te bemoeien en zonder in te grijpen. Alleen zingen. En horen, anders horen. Laat je dan verrassen door het vermogen tot zelforganisatie van jouw eigen wezen en van de klank. Ervaar het gemak om te zingen en de veelzijdigheid en grootsheid van jouw stemgeluid, de warmte ervan en de sprankeling.
 
Op wordpress vindt u blogs van Klankatelier:
 
 
Klankatelier is ook te volgen op facebook: https://www.facebook.com/klankatelier.marzieh.3
 
 
BINNENKORT:
 
~ zondag 25 maart 2018 ~
10.00 uur - 17.00 uur in Amersfoort
Een nieuwe workshop in de Lichtenberger Methode.

Op 25 maart vindt er een workshop plaats rondom de Lichtenberger Methode. Deze is bedoeld voor iedereen die met zingen, spreken of musiceren bezig is, op welk niveau dan ook. 

Je zult deze workshop meer dan interessant vinden als je graag wilt ontdekken wat er nog aan klankpotentieel in jouw stem of instrument zit.
Hoe krijg je een overweldigend groots geluid zonder werkelijk enige inspanning?!

De Lichtenberger Methode is om vele redenen revolutionair en uniek te noemen. Geen enkele methodiek voor zowel stem als instrument staat de vrijheid van foneren en musiceren zo na en spreekt de synergy van de vele facetten van ons hele wezen hierbij zo aan, als deze methode.

Dit laat ik je heel graag ervaren tijdens deze workshop.
je kunt je opgeven via info@klankatelier.nl
Als je meer wilt weten, stuur me een bericht dan help ik je graag verder.
Misschien tot dan.
 
https://www.facebook.com/events/1895460047434935??ti=ia